Resumen Know How Transfer JCI Cataluña - Parlament de Cataluña

Català

El pasat 22 i 23 d’octubre des de JCI Catalunya vam realitzar el Know How Transfer 2009 amb el Parlament de Catalunya.

El event en si consisteix en fer un seguiment durant dos dies d’un diputat del Parlament, en el meu cas vaig tenir el plaer de ser “l’obra” d’en  Carles Puigdemont amb el que vaig poder compartir un dia de comisions d’Educació, Juventut,les seves tasques del dia a dia, etc

Realment va ser una bona oportunitat d’aprendre i entendre el que fan els nostres polítics al Parlament i el seu dia a dia, se’ns dubte tinc una altra visió de la política, que m’ha fet veure la gran tasca social, econòmica que fa.

Castellano

El pasado 22 y 23 de octubre JCI Cataluña hizo el Know How Transfer 2009 con el Parlamento de Cataluña.

El evento en si consiste en estar dos días siguiendo el día a día de un diputado del Parlamento, en mi caso tuve el placer de estar con Carles Puigdemont con el que pude compartir un dia de Comisiones de Educación, Juventut, y sus tareas del día a día.

Realmente fue una buena oportunidad de aprender y entender lo que hacen nuestros políticos en el Parlemento y su día a día, sin lugar a dudas, me ha aportado otra visión de la política, haciendome ver la gran tarea social, económica, etc que realizan.

JCI Catalunya, parlament de Catalunya

JCI Catalunya, parlament de Catalunya

El video del Know How Transfer 2009 JCI Catalunya - Parlament de Catalunya

Jordi Catà President Jove Cambra Internacional de Girona 2009

Comments are closed.