Business Networking Event en Girona el pròxim 29 d’octubre: 20 Contactes Empresarials en 90 minuts

Des de Jove Cambra Girona estem organitzant el BNE de Girona, el qual tinc el plaer de ser el Director d’aquest.

 

us deixo la informació de l’event:

Coincidint amb les festes de la ciutat, el proper mes d’octubre, l’associació Jove Cambra Internacional de Girona, entitat de joves emprenedors per excel·lència, té previst organitzar un Business Networking Event (BNE) o el que és el mateix una trobada ràpida, espontània i útil d’empreses, empresaris i ,per què no, també d’emprenedors.

El BNE és una eina comercial de gran utilitat ja que permet donar a conèixer empreses o bé un determinat producte a un públic objectiu. La base d’aquest esdeveniment és establir una xarxa de contactes útils.

Diverses mostres de BNE arreu de Catalunya han demostrat la bona acollida que aquest esdeveniment té a la xarxa d’empreses catalanes.

El lloc triat serà la fira de mostres de Girona i malgrat encara falti temps estem començant a organitzar el BNE en el que preveient així una gran assistència per part dels empresaris catalans.

 

Pots trobar més informació: Document Presentació

Inscriue’t Formulari d’inscripció , Places Limitades

 

Data: 29 d’Octubre, de 10:00 a 13:00

Lloc: Sala Actes de la llotja de contractacio de girona (davant de la fira de mostres de Girona)


Si necessiteu més informació podeu contactar amb el Director de l’Event: jordi.cata@jcigirona.orgAquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d’spam, necessites activar Javascript per veure-la , 685882348

 

 

 

El preu d’inscripció

-Gratuït per a membres de Jove Cambra

-10€ Resta d’empreses

 

Amb el Suport de logogirona1.jpg

caixagirona.jpg

logo_parc.jpgfiragirona.jpg

Comments are closed.