Fórum de Jovenes emprendedores

Hem publicat la web del Fòrum de Joves Emprenedors 2008, on trobareu informació respecte als seminaris, oradors, ubicació, etc

Què és el Fòrum?

El Fòrum de Joves Emprenedors és l’acadèmia de formació directiva per excel·lència dirigida a joves, d’entre 18 i 35 anys de tot Catalunya, que en el seu entorn personal, professional i associatiu necessiten desenvolupar les seves habilitats directives i potenciar la capacitat de liderat lideratge i treball en equip.

Objectiu

Desenvolupar habilitats directives, potenciar capacitats de lideratge i fomentar la emprenedoria a Catalunya.

Contingut

Durant tot el cap de setmana els participants del Fórum reben seminaris formatius amb professors especialitzats en aquesta temàtica. L’aprenentatge dels conceptes explicats s’aconsegueix gràcies a un conjunt d’activitats ideades per potenciar la pràctica de capacitats de lideratge i gestió d’equips.

Aquest any, Jove Cambra de Girona ofereix un element diferencial a la resta d’edicions i aposta per fer el 50% de la formació en anglès.

Comments are closed.