Hoy, la segunda charla del grupo Freelance Girona

Hoy miércoles 13, a las ocho de la tarde, presentaremos en sociedad el grupo Freelance Girona, explicaremos nuestro objetivo de crear una red de contactos de freelances y pequeñas empresas en Girona donde compartamos conocimiento en forma de talleres y charlas, e intercambio de experiencias.

Pásate esta tarde a conocernos y apúntate a la charla que hará Jordi Catà sobre su framework PHP propio…

“Cas d’us de Framework web desenvolupat amb llibreries Lliures”

El desenvolupament d’aplicacions web està sofrint una evolució constant, actualment apareixen multitut de frameworks de desenvolupament àgil. En aquesta xerrada esposarem el funcionament d’un framework web desenvolupat amb llibreries i components lliures, orientat a arquitectura Model Vista Controlador. El desenvolupament s’ha realitzat utilitzant les llibreries Pear::Dataobject (abstracció de la base de dades), Smarty (aïllament de PHP i HTML).

Data: Dimecres dia 13, a les 20:00
Lloc: Sala d’actes de l’edifici P4 (Escola Politècnica Superior)
Xerrada a càrrec d’en Jordi Catà, freelance web i director de D-Unlock
Enginyeria Informàtica

Comments are closed.